Головна » 2016 » Березень » 9 » Проведено предметний тиждень по професії "Кухар; Кондитер"
11:22
Проведено предметний тиждень по професії "Кухар; Кондитер"

З 29 лютого по 4 березня поточного року в агроліцеї пройшов предметний тиждень з виробничого навчання по професії "Кухар; Кондитер", який провела разом із групою № 2кк майстер виробничого навчання Полтко О.І.  В рамках його проведення майбутні кухарі-кондитери демонстрували майстер-класи з приготування кращих  страв світової  кухні  і прийомів ліплення з мастики та оформлення кондитерських виробів. Також майстер в/н провела відкритий урок на тему: «Випічка української кухні», а учні групи випустили стінгазету на кулінарну тематику. Найкращим заходом предметного тижня була виставка-ярмарок, на якій були представлені кулінарні шедеври майбутніх спеціалістів громадського харчування. Учні та працівники навчального закладу могли не тільки полюбуватись  ними, а й купити та зі смаком покуштувати.

Переглядів: 154 | Додав: ptu32 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]